Gulvafhøvling

Topprofessionel gulvafhøvling i København

 

Er dit gulv ujævnt eller beskadiget? Og bølger og buer det i hjørnerne? Så kan Dano Gulvservice hjælpe dig med en gulvafslibning i København. Vi står altid klar med professionel rådgivning og udførelse.

Gulvafhøvling i København – kompetent gulvmand

 

Guldafhøvling er en dybere afhøvling af et trægulvs overflade, og det kræver en langt større ekspertise og erfaring end ved f.eks. en gulvafslibning. Med mange års erfaring som gulvmand og med gulvafhøvling i København kan du være sikker på, at dine gulve altid står snorlige efter en gulvbehandling af os.

Afhøvling af gulve – processen

 

Det er forskelligt, hvor mange meget man høvler af et gulv. Men typisk vil det være ca. 2-4 mm af trægulvets overflade, man høvler af. Processen med gulvafhøvling i København starter ved, at vi bearbejder gulvet med knive. Herefter benytter vi mangekornet sandpapir til at slibe hele gulvet til en fin overflade. Hos Dano Gulvservice benytter vi os kun af afhøvlingsmaskiner og materialer i den bedste kvalitet. På denne måde sikrer vi, at alle vores kunder får det ultimative resultat med en lækkert flot finish.

Professionel afhøvling af gulve – pris

 

Prisen på afhøvling af gulve varierer afhængig af type gulv og antal kvadratmeter. Du finder en oversigt over priser på gulvafhøvling i København her!

Efterbehandling af Gulvafhøvling i København

 

Der findes mange former for efterbehandling af gulve efter en gulvafhøvling. Hos Dano Gulvservice har vi stor ekspertise indenfor ludbehandling af mange typer trægulve, og vi står hjertens gerne til rådighed med vedledning af valg af efterbehandling. Er du mere til en elegant glat finish, så anbefaler vi f.eks. en efterbehandling med lak. Læs mere om lakbehandling her.

 

Er du i tvivl, om hvilken type trægulv du har der hjemme eller i din virksomhed, så giv os et kald på +45 ‎22 22 87 46. Vi står klar til at hjælpe dig med en gulvafhøvling i København.