Lakering

Omhyggelig slibning af gulve – Dano Gulvservice

 

Trænger dine gulve til at blive slebet? Så lad Dano Gulvservice hjælpe dig. Vi har mange års ekspertise og erfaring med slibning af gulve. To ord der er ekstremt vigtige i forbindelse med godt håndværk. Trægulve bliver skadet og slidte med tiden. Det er uundgåeligt. Specielt hvis man går på dem et par gange om dagen. Her er afslibning af dine gulve din redningsmand. Med en professionel slibning af gulve kan du få dine flotte gulve tilbage, som var de helt nye.

Professionel slibning af gulve med sandpapir

 

Slibning af gulve foregår med en af vores højkvalitetsmaskiner, som er udstyret med sandpapir, der er spændt for en valse. Dette udstyr bruger vi til at afslibe 0.5 mm til 1 mm af dit trægulvs overflade. I første omgang benytter vi grovkornet sandpapir med korn 24 eller 36. Dernæst anvender vi et finere sandpapir med korn 60, 80 og 120. Dette for at give gulvet en glat og fin overflade.

Slibning af gulv – pris

 

Der er ikke to trægulve, der er helt ens, og priserne på slibning af gulve varierer derfor alt afhængig af kvadratmeter, type af trægulv, efterbehandling, og om vi skal afslibe trappetrin. Nedenfor kan du se en række priseksempler på slibning af gulve. Du kan se flere priser på slibning af gulve her.

Slibning af gulve – efterbehandlinger

 

Vi tilbyder mange muligheder for efterbehandling efter slibning af gulve. Hos Dano Gulvservice kan vi hjælpe dig med olie-, lud-, sæbe- og lakbehandling. Vi rådgiver dig selvfølgelig, om hvilken type efterbehandling der passer dine behov med udseende og holdbarhed.

Hos os er kunderne i fokus, og du kan stole på, at vi altid løser vores opgaver på et højt niveau. For mere information om slibning af gulve, så ring til mig +45 ‎22 22 87 46.

Lakering af gulv – nem vedligeholdelse

 

Lakering af dit gulv kan forlænge levetiden i mange år, hvis du vedligeholder og behandler det rigtigt. En grundig lakering af dit gulv både beskytter, tilføjer en pæn overflade og gør gulvet enkelt at vedligeholde. Dano Gulvservice lakerer nåde nyere, afslebne og tidligere lakerede gulve – det er desuden også muligt at lakere på både kork og beton.

Lakering og behandling af trægulv

 

Hvornår er det på tide med en ny behandling og lakering af dit trægulv? Mange nylagte gulve er behandlet med en let modstandsdygtig lak. Denne holder desværre ikke evigt, og derfor er det nødvendigt med en ny lakering af dit gulv, før den oprindelige lak er slidt helt igennem. Det vil altså sige før, at dit gulv får en mat og ridset overflade.

Miljøvenlig lakering af gulv – gulvbehandling københavn

 

Hos Dano Gulvservice har vi en miljøvenlig tilgang ved lakering af dit gulv. Typisk benytter vi os af akryllak, som danner en næsten usynlig hinde på træets overflade. Behandlingen gulner med tiden og giver dermed gulvet et gyldent skær.

Lakering af gulv – vedligeholdelse og rengøring

 

Lakerede gulve er nemme at holde – så enkelt kan det siges. Efter behandling af dit trægulv kan gulvet holdes af en simpel tur med støvsugeren, kosten og en opvredet klud. Hvis du gerne vil bruge rengøringsmidler, så brug kun sæbespåner og tør efter, så vandet ikke trænger ned imellem samlingerne.

 

Og husk! Brug aldrig voks på lakerede gulve. Det vil gøre rensningen mere vanskelig, når du skal lakere igen. Er der sorte streger fra skotøj? Fjern mærkerne med mineralsk terpentin eller renset benzin.

 

Ring til Dano Gulvservice på +45 ‎22 22 87 46 og vi hjælper dig videre med lakering af dit trægulv. Vi giver dig også gerne råd med på vejen om de forskellige muligheder indenfor ludbehandling af trægulve.

Vi glæder os til at høre fra dig.