Ludbehandling

Ludbehandling af gulve i hele Storkøbenhavn

 

Ludbehandling af trægulve er en særdeles populær gulvbehandling, idet det forhindrer trægulve i at gulne. Med en ludbehandling kan vi give gulve den bedste træbeskyttelse, samtidig med at de får en fantastisk flot finish.
Effektiv ludbehandling i høj kvalitet

 

Lud kan anvendes på ubehandlet, afslebet eller nyt trægulv. Der findes to forskellige typer lud, der begge giver et forskelligt look – én til løvtræ og én til nåletræ. En behandling med lud betragtes som et forarbejde af efterbehandlinger med voks, olie, sæbe eller lakering.

Ludbehandling af gulv med løvtræslud

 

En ludbehandling med løvtræslud giver træ som ask, hevea, bøg, eg og andre lyse løvtræstyper et afbleget look. Er du mere til et glat eksklusivt look, så kan vi også efterbehandle dit gulv med lak. Du kan læse mere om lakering af gulv på denne side.

Nåletræslud – synlig struktur

 

En ludbehandling med nåletræslud fremhæver træets naturlig struktur og bekæmper samtidig dets naturlige gulningsproces. Denne type lud kan anvendes på pitchine, oregonpine, gran og fyr.

 

Er du i tvivl, om hvilken type trægulve du har, så kontakt os på +45 ‎22 22 87 46 for en professionel vurdering.

Nem rengøring med ludbehandling

 

Det er nemt at vedligeholde et trægulv, der har fået en ludbehandling. En daglig rengøring kræver blot støvsugning, og en mere grundig rengøring kan foretages med hvid oliepleje, som ikke kun renser og beskytter træets overflade, men også gider det en flot silkemat og gylden overflade. Synes man, at gulvet er blevet en tand for hvidt, kan man nedtone den lyse farve med brun sæbe.

Ludbehandling i København og omegn

 

En ludbehandling af trægulve er særdeles populær hos både private og erhverv. Vi har ordnet gulve for mange typer brancher og kunder, og vi kan klare alle typer opgaver.

 

Kunne du også godt tænke dig en ludbehandling af dine trægulve, så ring til os på telefonnummer +45 ‎22 22 87 46. Vi ser frem til at høre fra dig.